feliciamoas.blogg.se

Bowling och födelsedagsfirande

Publicerad 2015-01-31 16:27:45 i Allmänt,

Hej! Igår var en bra dag. Skoldagen gick snabbt och efter skolan så for jag och Wilma och fikade på Göteborgs. Hon hade varit på Praso så jag fick uppdatera henne lite om dagen haha!

 Efter det så mötte vi upp Ella och Isak på stan, då jag och Ella skulle fixa en present till Inez. Efter någon halvtimme på stan så tog jag, Ella, Elina och Alexandra bussen hem till Inez där vi åt middag och pratade om lite allt möjligt. 


Efter middagen så for vi och nattbowlade, vilket var super kul. På kvällen sov jag och Ella hos Inez. Så en lyckade kväll med andra ord! Ikväll ska jag nog sova hos Ella så vi får se vad vi hittar på!


Min gamla blogg

Publicerad 2015-01-28 19:01:00 i Allmänt,

Hej! Idag for pappa till Thailand igen (han var där i december också) han ska vara där i 3 veckor så hoppas han får det skönt, är dock lite grinig över att han inte tog med mig denna gång heller haha!
 
Har haft en ganska tråkig dag i skolan, som vanligt alltså. Men på spanskan så satt jag och Inez och kollade igenom en av mina första bloggar. Det var ingen trevlig syn kan jag säga. Det var ungefär som när man kollar igenom istagram och råkar stöta på en gammal bild på sig själv och man ställer sig 736783 frågor sammtidigt: Såg jag verkligen ut sådär? Varför tog jag den här bilden? Ville jag ens lägga upp den här bilden? Varför stoppade ingen mig från detta? Kunde jag gjort något för att stoppa detta? Hahah nämen allvarligt talat, ibland så undrar jag faktiskt om jag verkligen hade alla bitar på plats för fyra år sedan:'D Men kul var det!
 
Nu ska jag sätta mig med lite no eftersom att vi tydligen har prov nästa vecka. Bra jobbat Felicia, du som inte ens läst en ända sida! Hoppas ni haft en bra dag, puss!
 

Förintelsedagen

Publicerad 2015-01-27 19:56:00 i Allmänt,

 
Hejhej! Ligger i sängen och halvgrinar med Ella (av goda skäl), hade egentligen tänkt plugga No men nu käns det mer relevant att ligga i min säng och gnälla haha! Idag så var vi med skolan på folkets hus och hade föreläsningar osv kring förintelsen, eftersom att det är förintelsedagen idag. Verkligen jätte hemskt det som hände under andra världskriget:( Blir både arg och ledsen då man hör att rasismen ännu inte upphört idag. Vi var på folkets hus tillsammans med alla 9:or i hela Umeå (många snygga killar med andra ord). Vi fick lunch där, en aning bättre än skolmaten;) Men imorgon är man tillbaka på grubbe igen, tråkigt. Har inte så mycket mer att skriva, hoppas ni haft en bra dag.
 
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela